10 знаци дека минувате премногу време со партнерот и запоставувате сѐ друго

Пријателите постојано се жалат дека не ве гледаат и им недостигате. Се чувствувате изгубено кога партнерот не е со вас.

10-znaci-deka-minuvate-premnogu-vreme-so-partnerot-i-zapostavuvate-s-drugo-01.jpg

Да се биде вљубен е прекрасно и забавно, но на моменти може да се занесете и да заборавите на сѐ друго.

Минувањето премногу време со партнерот не е добро. Понекогаш потребно е да направите чекор назад.

Знаци дека минувате премногу време со партнерот:

– Ги запоставувате вашите одговорности.

– Заборавивте на вашето хоби.

– Пријателите постојано се жалат дека не ве гледаат и им недостигате.

– Се чувствувате изгубено кога партнерот не е со вас.

10-znaci-deka-minuvate-premnogu-vreme-so-partnerot-i-zapostavuvate-s-drugo-02.jpg

– Вашите пријатели веќе се шегуваат дека вие двајцата доаѓате како пакет.

– На моменти ве иритира самото тоа што го гледате.

– Минувате толку време заедно што веќе дури не ви текнува на секс.

– Вашиот личен идентитет како да ви е избледен.

10-znaci-deka-minuvate-premnogu-vreme-so-partnerot-i-zapostavuvate-s-drugo-03.jpg

– Често откажувате обврски само за да бидете со партнерот.

– Не знаете како да си го организирате времето кога сте сами.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *