6 навики на мајките кои на другите луѓе од страна им се ужасни

Анализирање на пелената на бебето и менување на несоодветни места, бришење со сопствена плунка и уште неколку навики на мајките кои на другите луѓе од страна им се ужасни.

6-naviki-na-majkite-koi-na-drugite-lugje-od-strana-im-se-uzhasni-01.jpg

Оние кои уште не се оствариле како мајки, не можат да се помират со некои навики на мајките кои секојдневно ги прават со децата.

Љубовта на мајката кон детето е уникатна, а голем број од нив имаат заеднички навики.

А, кои од нив личат чудно и на луѓето од страна им пречат?

Кога ја анализираат содржината на пелената

6-naviki-na-majkite-koi-na-drugite-lugje-od-strana-im-se-uzhasni-02.jpg

Кога ја менуваат пелената на несоодветни места

6-naviki-na-majkite-koi-na-drugite-lugje-od-strana-im-se-uzhasni-03.jpg

Кога ја лижат цуцлата која паднала доле пред да ја стават пак во устата на детето

6-naviki-na-majkite-koi-na-drugite-lugje-od-strana-im-se-uzhasni-04.jpg

Кога го чистат детето со сопствената плунка на прст

6-naviki-na-majkite-koi-na-drugite-lugje-od-strana-im-se-uzhasni-05.jpg

Кога зборуваат во прво лице множина нешто што се однесува на детето

6-naviki-na-majkite-koi-na-drugite-lugje-od-strana-im-se-uzhasni06.jpg

Кога ги преплавуваат социјалните мрежи со исти фотки од рацете и стапалата на децата

6-naviki-na-majkite-koi-na-drugite-lugje-od-strana-im-se-uzhasni-07.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *