Кога пит бул си замислува дека е мачка (фото)

Мако е 2-годишен пит бул што повеќе се однесува како да е мачка отколку куче – се качува насекаде низ домот, а фотките нема да ве остават рамнодушни.

koga-pit-bul-si-zamisluva-deka-e-machka-foto-01.jpg

Животните навистина се извор на среќа, а домашните миленици умеат да влезат под кожа како никој друг.

Сопствениците на овој пит бул му направиле Инстаграм профил каде објавуваат фотки и видеа од неговото секојдневие.

Тој живее со мачки, а наместо да не се согласуваат како што многумина очекуваат, Мако дури и се однесува како нив и сака да ги имитира секојпат кога ќе направат нешто.

Можете да замислите пит бул „испентарен“ на највисокото место во домот?

Погледнете како изгледа тоа:

View this post on Instagram

Does it smell like up dog in here?!?

A post shared by Fridge Pup (@mako_thecatdog) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *