7 знаци дека сте во квалитетна врска која треба да ја чувате

Имате свој живот и независни сте, свесни сте дека да се биде во врска не значи да се биде залепен за некого.

7-znaci-deka-ste-vo-kvalitetna-vrska-koja-treba-da-ja-chuvate-01.jpg

Дали на моменти се прашувате дали вашата врска е доволно добра? Дали понекогаш се колебате дали вреди да се борите за неа?

Знаци дека имате квалитетна врска, која треба да ја чувате:

– Имате одлична искрена комуникација и свесни сте дека за танго се потребни двајца.

– Ранливи сте еден пред друг и можете комплетно да си ја разголите душата.

– Вашата врска се базира на тимска работа и баланс.

7-znaci-deka-ste-vo-kvalitetna-vrska-koja-treba-da-ja-chuvate-02.jpg

– Си помагате еден на друг да растете и знаете дека да се биде дел од здрава врска, не значи да се изгубиш себеси.

– Не играте игри, планирате заедничка иднина и можете да се замислите само заедно.

– Успевате да ги надминете несогласувањата и кавгите, не дозволувате конфликтот да се претвори во навредување еден на друг.

– Имате свој живот и независни сте, свесни сте дека да се биде во врска не значи да се биде залепен за некого.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *