Секс пози кои се доказ дека големината не секогаш е најважна (18+)

Не паничете веднаш ако партнерот не може да се пофали со надареност во машкоста – пробајте ги овие 5 пози.

seks-pozi-koi-se-dokaz-deka-goleminata-ne-sekogash-e-najvazhna-01.jpg

За некого големината е неопходна, за други важна е техниката, но за добар секс со мажите кои не може да се пофалат со голема машкост – дајте им шанса на овие секс пози.

Проверете дали навистина големината нема да ви биде важна:

seks-pozi-koi-se-dokaz-deka-goleminata-ne-sekogash-e-najvazhna-02.jpg
seks-pozi-koi-se-dokaz-deka-goleminata-ne-sekogash-e-najvazhna-03.JPG
seks-pozi-koi-se-dokaz-deka-goleminata-ne-sekogash-e-najvazhna-04.jpg
seks-pozi-koi-se-dokaz-deka-goleminata-ne-sekogash-e-najvazhna-05.jpg
seks-pozi-koi-se-dokaz-deka-goleminata-ne-sekogash-e-najvazhna-06.JPG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *