7 пати кога ѕвездите споделија искрени родителски совети – втор дел

Каков татко е Клинт Иствуд, а каква мајка Блејк Лајвли? Кои родителски трикови ги користат?

7-pati-koga-dzvezdi-spodelija-iskreni-roditelski-soveti-vtor-del-01.jpg

Каква мајка е Дру Баримор, а каква Кристина Агилера? Кои се родителските совети што ги даваат познатите личности?

Родителски совети од ѕвездите:

Блејк Лајвли вели дека ставила кутија за коментари во домот во која децата може да остават некоја конструктивна критика.

7-pati-koga-dzvezdi-spodelija-iskreni-roditelski-soveti-vtor-del-03.jpg

Дру Баримор користи календар за да им помогне на децата да го разберат нејзиниот работен распоред и да сфатат зошто нема да биде дома.

7-pati-koga-dzvezdi-spodelija-iskreni-roditelski-soveti-vtor-del-04.jpg

Иан МекГрегор вели дека на децата треба да им се дава 100% од вниманието додека се игра со нив.

7-pati-koga-dzvezdi-spodelija-iskreni-roditelski-soveti-vtor-del-05.jpg

Тоби Мегваер практикува родителство во кое своите малечки не ги третира како деца, туку како возрасни индивидуи.

7-pati-koga-dzvezdi-spodelija-iskreni-roditelski-soveti-vtor-del-06.jpg

Клинт Иствуд вели дека родителите може да научат од децата исто толку колку што и децата можат да научат од родителите.

7-pati-koga-dzvezdi-spodelija-iskreni-roditelski-soveti-vtor-del-07.jpg

Кристина Агилера верува дека треба да шета гола пред децата за тие да не се срамат од голотија.

7-pati-koga-dzvezdi-spodelija-iskreni-roditelski-soveti-vtor-del-08.jpg

Елизабет Бенкс ги охрабрува мајките да побараат помош од другите.

7-pati-koga-dzvezdi-spodelija-iskreni-roditelski-soveti-vtor-del-09.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *