Адел покажа како изгледа во бикини, откако изгуби 45 kg (фото)

Таа се промени драстично, но најчесто имавме само матни папарацо фотки од неа… Сега, Адел даде реален приказ на трансформацијата.

adel-pokazha-kako-izgleda-vo-bikini-otkako-izgubi-45-kg-foto-01.jpg

Адел драматично го промени својот изглед, откако ослабе неверојатни 45 килограми. Папарацо фотографите постојано ја ловеа за да можат да ја прикажат нејзината трансформација, но сега таа сама го долови тоа со една фотка во бикини.

adel-pokazha-kako-izgleda-vo-bikini-otkako-izgubi-45-kg-foto-02.jpg
adel-pokazha-kako-izgleda-vo-bikini-otkako-izgubi-45-kg-foto-07.jpg

На фотографијата таа го открива својот тониран стомак.

adel-pokazha-kako-izgleda-vo-bikini-otkako-izgubi-45-kg-foto-03.jpg

Фото приказ за драстичната трансформација на Адел:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *