12 модни грешки кои сите ги правиме

Купувате чевли на висока потпетици во кои не е можно да се движите. Носите иста чанта секој ден затоа што ве мрзи да ги преместите работите од неа.

12-modni-greshki-koi-site-gi-pravime-01.jpg

Можеби сте шопингхоличарка и ги следите сите нови модни трендови, но ако ги правите овие модни грешки тогаш сѐ паѓа во вода.

Сигурни сме дека некои од нив дефинитивно ги правите:

– Носите исти чевли секој ден, иако само балетанки имате 10 прекрасни пара.

– Омиленото парче облека го носите толку често, што изгледа износено.

– Штедите кога е спортската облека во прашање, а таа треба да е квалитетна и кожата да ни дише.

12-modni-greshki-koi-site-gi-pravime-02.jpg

– Комплетно заборавате на накитот.

– Одите до продавница со маицата што ја носите по дома – навистина е нехигиенски.

– Шетате низ град со апосотолки.

– Заборавате да ги испеглате работите.

12-modni-greshki-koi-site-gi-pravime-03.jpg

– Купувате чевли на висока потпетици во кои не е можно да се движите.

– Носите иста чанта секој ден затоа што ве мрзи да ги преместите работите од неа.

– Не ги заменувате работите чиј број не ви одговара.

– Носите ист стајлинг многу често.

– Купувате иста облека како вашата пријателка.

12-modni-greshki-koi-site-gi-pravime-04.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *