2 секс пози за „пауза“ од филмскиот маратон

Сега кога повеќето парови времето го поминуваат заедно дома, пред телевизор гледајќи серии и филмови, потребно е мало освежување.

2-seks-pozi-za-pauza-od-filmskiot-maraton-001.jpg

Двете секс пози се лесно изводливи во дневна и служат за мала секси пауза од филмскиот маратон.

Плус, идеални се за високи температури, бидејќи контактот на телата е сведен на минимум.

2-seks-pozi-za-pauza-od-filmskiot-maraton-1.jpg
2-seks-pozi-za-pauza-od-filmskiot-maraton-2.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *