Сите рендаме погрешно – како правилно и лесно се користи ренде?

Дали и вие го држите рендето одозгора и рендате директно врз јадењето? Време е да научите нов трик…

site-rendame-pogreshno-kako-pravilno-i-polesno-se-koristi-rende-01.jpg

Веројатно најголем дел од луѓето го користат рендето на ист начин, поставено вертикално, со отворот поставен надолу.

Всушност, многу е побрзо, полесно и поправилно ако го „легнете“ рендето, а содржината на тоа што го рендате паѓа директно во него, па потоа ја истурите врз јадење.

Никогаш не е доцна да научиме некој нов трик:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *