Бабичка чува хамбургер и помфрит од McDonald’s купен 1996-та година (видео)

McDonald’s е повторно во центарот на вниманието на социјалните мрежи откако на TikTok една девојка сподели видео од нејзината баба која чувала хамбургер и помфрит 24 години.

babicka-cuva-hamburger-i-pomfrit-od-mcdonalds-kupen-1996-ta-godina-01.jpg

Бургерот и компирчињата стоеле во картонска кутија во плакар. Ниту лепчето е мувлосано, на плескавицата нема знаци дека е расипана, а компирчињата би рекле дека се веројатно стоени еден ден.

Погледнете го видеото на кое бабичката го отвора оброкот од McDonald’s купен во 1996-та година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *