Луѓе кои треба да бидат изолирани од општеството – без култура и памет

Кога ќе ги видите овие фотки, сигурно ќе се запрашате како некои луѓе го делат истиот воздух со вас, но за жал, постојат секакви типови на луѓе.

lugje-koi-treba-da-bidat-izolirani-od-opshtestvoto-bez-kultura-i-pamet-01.jpg

Некои луѓе дефинитивно не знаат што е тоа домашно воспитување, а културата си ја забораваат секојпат кога ќе го напуштат домот.

Немаат никакви основни манири, ниту размислуваат дали треба да го направат тоа што ќе го наумат.

На некои такви ситуации ќе се насмеете, но на некои може и да си помислите дека треба да се изолирани од општеството.

Каде им е паметот?

Некои соседи мислат дека заедничкиот простор им е магацин

lugje-koi-treba-da-bidat-izolirani-od-opshtestvoto-bez-kultura-i-pamet-02.jpg

Што да прават милениците со вакви сопственици?

lugje-koi-treba-da-bidat-izolirani-od-opshtestvoto-bez-kultura-i-pamet-03.jpg

Зошто некој има потреба да го уништи катчето за размена на книги?

lugje-koi-treba-da-bidat-izolirani-od-opshtestvoto-bez-kultura-i-pamet-04.jpg

Или да ја уништува природата?

lugje-koi-treba-da-bidat-izolirani-od-opshtestvoto-bez-kultura-i-pamet-05.jpg

Овие луѓе дефинитивно се најлоши од сите…

lugje-koi-treba-da-bidat-izolirani-od-opshtestvoto-bez-kultura-i-pamet-06.jpg

Дали мислат дека се невидливи со наметката?

lugje-koi-treba-da-bidat-izolirani-od-opshtestvoto-bez-kultura-i-pamet-07.jpg

Зошто?!

lugje-koi-treba-da-bidat-izolirani-od-opshtestvoto-bez-kultura-i-pamet-08.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *