Салма Хајек игра сиртаки и крши чинии на Миконос (фото + видео)

53-годишната актерка, ужива на одмор на грчките острови Парос и Миконос. 

salma-hayek-igra-sirtaki-i-krsi-cinii-na-mykonos-foto-video-01.jpg

Таа ужива во грчката култура, танцува традиционални ора и крши чинии и дегустира специјалитети. (За да ги погледнете видеата притиснете на стрелката на страна на Инстаграм постот)

Салма е во друштво на сопругот Франсоа Анри Пино, француски милијардер и ќерката Валентина.

salma-hayek-igra-sirtaki-i-krsi-cinii-na-mykonos-foto-video-02.jpg

Парос и Миконос се најчест избор за одмор на холивудските ѕвезди.

salma-hayek-igra-sirtaki-i-krsi-cinii-na-mykonos-foto-video-03.jpg
salma-hayek-igra-sirtaki-i-krsi-cinii-na-mykonos-foto-video-05.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *