Советот од фризерот му го променил животот – од несреќен и несигурен до згоден милионер

Гвајлим Паг (36) е Британец, кој работел нормална канцелариска работа, со просечен живот и изглед.

sovetot-od-frizerot-mu-go-promenil-zivotot-od-nesreken-i-nesiguren-do-zgoden-milioner-01.jpg

Како што сам се опишува, бил повлечен, незадоволен со својот изглед, со прекумерна килажа, несреќен и несигурен.

Тој смета дека неговиот фризер е главен „виновник“ за промената во неговиот живот. Тој му предложил да пушти брада. Го послушал, и така започнува неговата промена. Почнал да вежба и ја променил исхраната и за неколку години доживеал вистинска трансформација.

sovetot-od-frizerot-mu-go-promenil-zivotot-od-nesreken-i-nesiguren-do-zgoden-milioner-05.jpg

Тој во моментов има успешна кариера како модел и претприемач.

sovetot-od-frizerot-mu-go-promenil-zivotot-od-nesreken-i-nesiguren-do-zgoden-milioner-02.jpg

По телесната трансформација, конечно почувствувал дека може да ја трансформира и кариерата. Поседува осигурителна компанија, работи како модел за брендови од типот на Diesel, Esprit, Peek & Cloppenburg и има основано свој бенд The Magic Rooster Brothers.

Секогаш раскажува дека главната промена во животот му започнала откако пуштил брада и изгубил 40 килограми.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *