Тест без погрешен одговор – Што гледате на илустрацијата?

Овој тест нема точни и погрешни одговори, но ќе ви ги даде одговорите на некои клучни прашања, како на пример кои се вашите скриени желби или нереализирани таленти?

test-bez-pogresen-odgovor-sto-gledate-na-ilustracijata-1.jpg

Дали гледате небо со ѕвезди и месечина, патент кој се отвора, светло небо со облаци или панорама од згради?

Одбирајте внимателно:

test-bez-pogresen-odgovor-sto-gledate-na-ilustracijata-2.jpg

.

.

.

.

.

.

.

Ако видовте небо со ѕвезди и месечина…

Полни сте со неостварен потенцијал, бидејќи ви недостасува самодоверба. Големи се шансите дека сте срамежливи да ги покажете своите таленти, бидејќи цел живот наидувате на критики од околината и блиските.

Ако видовте патент кој се отвора…

Имате лоша навика да претерувате во анализирањето на ситниците. Не сакате неред, навикнати сте да функционирате по одредена рутина и сите неочекувани настани ви создаваат анксиозност.

Ако видовте чисто небо…

Настроени сте постојано да ги гледате бенефитите кои животните ситуации ви ги носат, па ретко пропуштате прилики. Единствено лошо е што малку се грижите за туѓите емоции, поважни ви се вашите.

Ако видовте панорама од згради…

Ова укажува дека сте позитивна личност која со леснотија ги прифаќа промените. Безрезервно верувате, дури и тогаш кога не треба, но барем сметате дека сте го дале максимумот од себе.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *