10 строги правила кои ги почитуваат членовите на семејството Кардашијан за слава

Сите учесници снимаат по 10/12 часа на ден, а камери има насекаде и во секој миг најмалку еден член од семејството мора да е во кадар. Крис добива 10% од сите договори на нејзините ќерки.

10-teshki-pravila-koi-gi-pochituvaat-chlenovite-na-semejstvoto-kardashijan-za-slava-01.jpg

Сите учесници снимаат по 10/12 часа на ден, а камери има насекаде и во секој миг најмалку еден член од семејството мора да е во кадар.

Светот за семејството Кардашијан за првпат слушна во 2006 година кога излезе интимната видео снимка на Ким Кардашијан.

Потоа нејзината мајка Крис го искористи скандалот на ќерка си за да договори снимање на реално шоу и сега, 14 години подоцна, сите знаат за ова семејство.

Но, патот до славата не е лесен и тие следеле навистина строги правила за да стигнат до местото на кое се денес.

Строги правила кои членовите на семејството ги почитуваат:

Сите учесници снимаат по 10/12 часа на ден, а камери има насекаде и во секој миг најмалку еден член од семејството мора да е во кадар.

10-teshki-pravila-koi-gi-pochituvaat-chlenovite-na-semejstvoto-kardashijan-za-slava-14.jpg

Секој што влегува во нивниот дом мора да потпише договор за приватност, а во домот на Крис Џенер има куп такви бланко договори на влезот.

10-teshki-pravila-koi-gi-pochituvaat-chlenovite-na-semejstvoto-kardashijan-za-slava-15.png

64-годишната Крис Џенер, иако по раѓањето на нејзиното прво внуче изјави дека „не се срами од зборот баба“, подоцна се премисли и забрани да ја викаат така.

10-teshki-pravila-koi-gi-pochituvaat-chlenovite-na-semejstvoto-kardashijan-za-slava-17.jpg

Крис добива 10% од сите договори на нејзините ќерки. Во 2018 година, на пример, како менаџер на Кајли Џенер таа заработила 17 милиони долари.

10-teshki-pravila-koi-gi-pochituvaat-chlenovite-na-semejstvoto-kardashijan-za-slava-18.jpg

Крис има правило дека фотографии и видеа од неа може да се прават само кога има убава светлина.

10-teshki-pravila-koi-gi-pochituvaat-chlenovite-na-semejstvoto-kardashijan-za-slava-20.jpg

Сите мора да изгледаат совршено, па стилистите доаѓаат пред снимањето на шоуто секој ден за да ги средат. За Крис е потребен еден час, а за Ким дури два часа, а Клое наводно под притисок на мајка ѝ мора да зема и апчиња за слабеење.

10-teshki-pravila-koi-gi-pochituvaat-chlenovite-na-semejstvoto-kardashijan-za-slava-16.jpg

Папарацо фотографите не ги сметаат за пријатели и пред нив тие не позираат, не им се смеат, ниту пак разговараат со нив.

10-teshki-pravila-koi-gi-pochituvaat-chlenovite-na-semejstvoto-kardashijan-za-slava-11.jpg

Маникирот го сметаат за важен детаљ и еднаш неделно им доаѓа девојка за да им ги средува ноктите. Кајли ова го прави навистина на секои 7 дена, а Кендал во 2017 откри дека почнала да го прави само пред големи настани.

10-teshki-pravila-koi-gi-pochituvaat-chlenovite-na-semejstvoto-kardashijan-za-slava-05.jpg

Безбедноста им е на прво место, па на сите нивни гаџети имаат активирано екстра безбедност.

10-teshki-pravila-koi-gi-pochituvaat-chlenovite-na-semejstvoto-kardashijan-za-slava-08.jpg

Снимањето на шоуто се одвива во нивните домови, но тие никогаш не ги прикажуваат домовите однадвор за да си ја заштитат приватноста, Ким потврди дека нивните вистински домови никогаш не се прикажани поради безбедност.

10-teshki-pravila-koi-gi-pochituvaat-chlenovite-na-semejstvoto-kardashijan-za-slava-10.jpg
10-teshki-pravila-koi-gi-pochituvaat-chlenovite-na-semejstvoto-kardashijan-za-slava-06.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *