5 секс пози кои помагаат за повторно зближување (18+)

5-seks-pozi-koi-pomagaat-za-povtorno-zblizuvanje-001.jpg

Ако поминувате низ тежок период или едноставно период без секс, многумина тврдат дека 5 секс пози се посебно добри за враќање на близината, интимноста и желбата за секс со партнерот.

Во продолжение, како изгледаат – низ илустрации:

5-seks-pozi-koi-pomagaat-za-povtorno-zblizuvanje-2.jpg
5-seks-pozi-koi-pomagaat-za-povtorno-zblizuvanje-1.jpg
5-seks-pozi-koi-pomagaat-za-povtorno-zblizuvanje-3.jpg
5-seks-pozi-koi-pomagaat-za-povtorno-zblizuvanje-4.jpg
5-seks-pozi-koi-pomagaat-za-povtorno-zblizuvanje-5.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *