DMC Balkans Travel ве наградува викенд за двајца во Саранда, Албанија, еве што треба да направите …

DMC Balkans Travel  одлучи да го изненади најсреќниот добитник со подарок патување за двајца во Bougainville Bay Resort & Spa 5*, Саранда, Албанија. Подарокот ќе се додели на #инстаграм социјалната мрежа и сите кои ќе ги исполнат следните чекори ќе станат потенцијални добитници!⁣

Правила за учество:⁣

– Заследете не на нашите инстаграм профилот @travel.dmcbalkans доколку не не следите;⁣
– Лајкнете го овој пост;⁣
– Означете (тагнете) минимум една особа во постот;⁣
–  Направете „screen shot / prt screen“ на постот и споделете го на вашиот #story на инстаграм и означете го нашиот профил со @travel.dmcbalkans;⁣

Добитникот ќе биде извлечен со специјален софтвер по случаен избор. Потоа ќе биде проверено дали ги исполнил сите чекори и ќе биде објавен. Доколку не ги исполнил некои чекори ќе извлекуваме повторно се додека не добиеме регуларен добитник! Објавено ќе биде во видео од извлекувањето на 15.09.2020.

View this post on Instagram

🎁 ПОДАРОК ВИКЕНД ПАТУВАЊЕ 🎁 (за двајца во Саранда, Албанија) ⁣ @travel.dmcbalkans одлучи да го изненади најсреќниот добитник со подарок патување за двајца во Bougainville Bay Resort & Spa 5*, Саранда, Албанија. Подарокот ќе се додели на #инстаграм социјалната мрежа и сите кои ќе ги исполнат следните чекори ќе станат потенцијални добитници!⁣ ⁣ ❗Правила за учество:⁣ ⁣ 1️⃣ Заследете не на нашите инстаграм профилот @travel.dmcbalkans доколку не не следите;⁣ 2️⃣ Лајкнете го овој пост;⁣ 3️⃣ Означете (тагнете) минимум една особа во постот;⁣ 4️⃣ Направете „screen shot / prt screen“ на постот и споделете го на вашиот #story на инстаграм и означете го нашиот профил со @travel.dmcbalkans;⁣ ⁣ Добитникот ќе биде #извлечен со специјален софтвер по случаен избор. Потоа ќе биде #проверено дали ги #исполнил сите чекори и ќе биде објавен. Доколку не ги исполнил некои чекори ќе извлекуваме повторно се додека не добиеме регуларен добитник! Објавено ќе биде во видео од извлекувањето на 15.09.2020. Среќно! #giveaway #saranda #albania #dmcbalkans #leto2020 #jonskomore

A post shared by Travel Addict by DMC Balkans (@travel.dmcbalkans) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *