Генијални дизајни за кои не била штедена имагинација (фото)

Некои дизајнери си ја знаат одлично работата и заслужуваат чиста 10-ка – нивната имагинација не познава граници.

genijalni-dizajni-za-koi-ne-bila-shtedena-imaginacija-foto-01.jpg

Кога креативноста кај дизајнерите ќе се разбуди, крајниот резултат е вистинско ремек-дело.

Имагинација во комбинација со практичност и функционалност е еднакво на генијалност.

Некои од најдобрите дизајни на кои се восхитуваме:

Вештачки нокт излакиран во бојата на лакот за полесно да процените дали ви одговара

genijalni-dizajni-za-koi-ne-bila-shtedena-imaginacija-foto-02.jpg

Клупи во облик на книги наменети за читање

genijalni-dizajni-za-koi-ne-bila-shtedena-imaginacija-foto-03.jpg

Печиво на кое директно пишува со каков фил е полнето

genijalni-dizajni-za-koi-ne-bila-shtedena-imaginacija-foto-04.jpg

Безбедносна преграда на шалтер во очна ординација

genijalni-dizajni-za-koi-ne-bila-shtedena-imaginacija-foto-05.jpg

Скали со рампа за велосипед за полесно качување на велосипедисти

genijalni-dizajni-za-koi-ne-bila-shtedena-imaginacija-foto-06.jpg

Ножички со облик на птица – ремек-дело

genijalni-dizajni-za-koi-ne-bila-shtedena-imaginacija-foto07.jpg

Креативен знак за „мокар под“

genijalni-dizajni-za-koi-ne-bila-shtedena-imaginacija-foto-08.png

Зимска бајка во лифт

genijalni-dizajni-za-koi-ne-bila-shtedena-imaginacija-foto-09.jpg

Специјално дизајнирана наткасна за овие книги

genijalni-dizajni-za-koi-ne-bila-shtedena-imaginacija-foto-10.jpg

Четка за прашина со облик на виолина

genijalni-dizajni-za-koi-ne-bila-shtedena-imaginacija-foto-11.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *