Потрошила 16.000 евра на пластични операции и не застанува – сака да личи на Пенелопе Круз

27-годишен модел открива дека има потрошено 16.000 долари и неколку пати била под нож за да ги направи корекциите во изгледот и  да личи на Пенелопе Круз.

potroshila-16-000-evra-na-plastichni-operacii-i-ne-zastanuva-saka-da-lichi-na-penelope-kruz-01.jpg

Ванеса Мура е родена во Бразил и признава дека не се препознава на старите фотографии од себеси.

Сепак, тоа не ја спречува и нема намера да застане со пластичните операции.

Пред 8 години таа започнала со процедурата и крајната цел е да личи на Пенелопе Круз, а досега веќе била на неколку операции на носот.

potroshila-16-000-evra-na-plastichni-operacii-i-ne-zastanuva-saka-da-lichi-na-penelope-kruz-02.jpg

„Ми велат дека личам на Пенелопе и горда сум. Нејзиниот нос е совршен и нема да се смирам додека не го имам истиот.“ – вели таа. 

potroshila-16-000-evra-na-plastichni-operacii-i-ne-zastanuva-saka-da-lichi-na-penelope-kruz-03.jpg

Како изгледа денес:

View this post on Instagram

Have nice week! 🤗#tuesday #saopaulo

A post shared by wanessa moura (@wamoura) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *