Според Тиндер: Кои се најкомпатибилни хороскопски знаци?

Најпопуларната апликација за запознавање – Тиндер, направи истражување, кои хороскопски знаци се совршени едни за други.

spored-tinder-koi-se-najkompatibilni-horoskopski-znaci-001.jpg

Ова се заклучоците на компанијата според нивните истражувања за успешни спојувања на две лица:

1. Овните најверојатно e да се поврзуват со Ваги.

2. Бик со Бик.

3. Близнаци со Водолија.

4. Ракови со Водолија.

5. Лавови со Овни.

6. Девици со Скорпии.

spored-tinder-koi-se-najkompatibilni-horoskopski-znaci-01.jpg

7. Ваги со Овни.

8. Скорпии со Девици.

9. Стрелци со Јарци.

10. Јарци со Стрелци.

11. Водолии со Стрелци.

12. Риби со Водолии.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *