Кога бременоста ќе ве натера да ја разбудите креативноста (фото)

Животот во бременоста не е воопшто лесен, но некои жени умеат да најдат креативни решенија за секојдневните проблеми.

koga-bremenosta-kje-ve-natera-da-ja-razbudite-kreativnosta-foto-01.jpg

Лесен начин за лежење на стомак, идеја како да си ги лакирате ноктите на нозе или како да земете нешто што паднало доле – искористете и вие некој трик од овие.

Креативни идеи за полесно секојдневие во бременоста:

Кога сакате да легнете на стомак…

koga-bremenosta-kje-ve-natera-da-ja-razbudite-kreativnosta-foto-.jpg

Бричењето е возможно само вака:

koga-bremenosta-kje-ve-natera-da-ja-razbudite-kreativnosta-foto-03.jpg

Трудничките хеланки може да послужат и како послужавник

koga-bremenosta-kje-ve-natera-da-ja-razbudite-kreativnosta-foto-004.jpg

Стапче за јадење залепено на лак за полесно лакирање нокти на стапала

koga-bremenosta-kje-ve-natera-da-ja-razbudite-kreativnosta-foto-05.jpg

Кога веќе нема да може да се наведнувате за да земете нешто од доле:

koga-bremenosta-kje-ve-natera-da-ja-razbudite-kreativnosta-foto06.jpg

Уште една идеја за спиење на стомак – во гума за пливање

koga-bremenosta-kje-ve-natera-da-ja-razbudite-kreativnosta-foto-07.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *