Бијонсе на крстарење со јахта со Џеј Зи и близнаците во Хрватска (фото)

Хрватска дефинитивно ја бие глас како една од најдобрите светски дестинации за летување, а годинава и Бијонсе одмора таму.

bijonse-na-krstarenje-so-jahta-so-djej-zi-i-bliznacite-vo-hrvatska-foto-01.jpg

Бијонсе ужива на романтично крстарење со јахта во Хрватска со сопругот Џеј Зи и нивните близначиња.

39-годишната пејачка ќе мине 7 дена во релаксација на Јадранското Море, а таму го прослави и својот 39-ти роденден.

Додека 3-годишните близнаци беа во близина на мама, со нив не беше најстарото дете на парот, 8-годишната Блу Ајви.

Семејството патува со луксузната јахта Лана, но беа фотографирани при прошетка со помало бротче.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *