Искористете го убавото Септемвриско време, и дајте му совршен крај на летото…

Искористете го убавото Септемвриско време, и дајте му совршен крај на летото…🏖Летните понуди се сеуште во тек:📞071/352-706📞046/209-340📧tino_svstefan@t.mk

Posted by Hotel Tino – Sveti Stefan on Wednesday, 9 September 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *