„Направи сам“ проекти што ќе ве мотивираат да го средите дворот (фото)

Ако живеете во град, имањето двор може да се смета и за луксуз. Овој простор е само ваш и ви овозможува да побегнете од сивилото и да минувате повеќе време на отворено.

napravi-sam-proekti-shto-kje-ve-motiviraat-da-go-sredite-dvorot-foto-01.jpg

Сепак, и дворот бара работа и средување, а понекогаш е тешко да се натерате да го направите тоа.

Ако имате двор на кој му треба средување, следниве фотографии ќе ве мотивираат да го направите тоа.

„Си направив езерце со риби во мојот мал двор“

napravi-sam-proekti-shto-kje-ve-motiviraat-da-go-sredite-dvorot-foto-02.jpg

„Направив куќичка на дрво за децата!“

napravi-sam-proekti-shto-kje-ve-motiviraat-da-go-sredite-dvorot-foto-03.jpg

„Конечно успеав да го средам и задниот дел од дворот“

napravi-sam-proekti-shto-kje-ve-motiviraat-da-go-sredite-dvorot-foto-04.jpg

„Мојот последен проект“

napravi-sam-proekti-shto-kje-ve-motiviraat-da-go-sredite-dvorot-foto-05.jpg

„Реновирање на дворот“

napravi-sam-proekti-shto-kje-ve-motiviraat-da-go-sredite-dvorot-foto-06.jpg

„Новата куќа имаше навистина запоставен двор. Еве го резултатот после 3 месеци напорна работа“

napravi-sam-proekti-shto-kje-ve-motiviraat-da-go-sredite-dvorot-foto-07.jpg

„Го средив езерцето во дворот. Имаше многу истражување и многу работа, но навистина сум задоволен од резултатот“

napravi-sam-proekti-shto-kje-ve-motiviraat-da-go-sredite-dvorot-foto-08.jpg

„Го претворив дворот во најудобното катче“

napravi-sam-proekti-shto-kje-ve-motiviraat-da-go-sredite-dvorot-foto-09.jpg

„Од запуштен двор до удобно катче“

napravi-sam-proekti-shto-kje-ve-motiviraat-da-go-sredite-dvorot-foto-10.jpg

„Со татко ми го поплочивме дворот“

napravi-sam-proekti-shto-kje-ve-motiviraat-da-go-sredite-dvorot-foto-11.jpg

„Валканиот базен сега изгледа многу подобро“

napravi-sam-proekti-shto-kje-ve-motiviraat-da-go-sredite-dvorot-foto-12.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *