Најлошите изданија на ѕвездите со тотално промашена шминка

Ужасно нанесена пудра, силни бои на сенка, огромни, вештачки трепки, шминка која ги прави постари – најлошите промашувања на ѕвездите кога станува збор за шминка.

najloshite-izdanija-na-dzvezdite-so-totalno-promashena-shminka-foto-01.jpg

Иако имаат огромен број стилисти покрај себе, сепак се случувало низ годините да се појават во лоши изданија.

Овојпат се фокусираме на лошата шминка, која одблизу изгледа катастрофално на лицата на ѕвездите.

Ники Минаж

najloshite-izdanija-na-dzvezdite-so-totalno-promashena-shminka-foto-02.jpg
najloshite-izdanija-na-dzvezdite-so-totalno-promashena-shminka-foto-03.jpg

Лејди Гага

najloshite-izdanija-na-dzvezdite-so-totalno-promashena-shminka-foto-04.jpg

Џенифер Лопез

najloshite-izdanija-na-dzvezdite-so-totalno-promashena-shminka-foto-.jpg

Лана Дел Реј

najloshite-izdanija-na-dzvezdite-so-totalno-promashena-shminka-foto-06.jpg

Аврил Лавињ

najloshite-izdanija-na-dzvezdite-so-totalno-promashena-shminka-foto-07.jpg

Тори Спелинг

najloshite-izdanija-na-dzvezdite-so-totalno-promashena-shminka-foto-08.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *