Кралица на модните промашувања: Најлошите аутфити на Мараја Кери (фото)

Ултра мини фустани со мрежести хулахопки, несоодветна комбинација на различни дезени, лош избор на чевли – Мараја Кери дефинитивно неколкупати се докажала како кралица на модни промашувања.

kralica-na-modni-promashuvanja-najloshite-autfiti-na-maraja-keri-foto-.jpg

Пејачката очигледно нема добар моден вкус, ниту пак знае да се носи за годините.

Многупати се има појавено во невкусни аутфити, со лош избор на парчиња и ужасни комбинации.

Погледнете ги најлошите модни појавувања на Мараја Кери – се сложувате ли?

kralica-na-modni-promashuvanja-najloshite-autfiti-na-maraja-keri-foto-08.jpg
kralica-na-modni-promashuvanja-najloshite-autfiti-na-maraja-keri-foto-07.jpg
kralica-na-modni-promashuvanja-najloshite-autfiti-na-maraja-keri-foto-06.jpg
kralica-na-modni-promashuvanja-najloshite-autfiti-na-maraja-keri-foto05.jpg
kralica-na-modni-promashuvanja-najloshite-autfiti-na-maraja-keri-foto-04.jpg
kralica-na-modni-promashuvanja-najloshite-autfiti-na-maraja-keri-foto-02.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *