Поучна видео приказна: Кога синот е „врзан“ за мајката како со папочна врвца

Додека на почетокот изгледа симпатично детето да е постојано покрај вас, на крајот последиците се големи и за двајцата – изгледајте го видеото и научете ја лекцијата.

pouchna-video-prikazna-koga-sinot-e-vrzan-za-majkata-kako-so-papochna-vrvca-01.jpg

За мајките некогаш е тешко да се одвојат од своите деца навреме и да ги научат на независност.

Но, кога еднаш ќе станат мамини синови, ова се влече до крајот на животот, а тоа што ќе ги оставите врзани за себе со папочна врвца не ви прави услуга ниту на двајцата.

Напротив, полека тонете и тонете, повеќе и повеќе, заглавени еден со друг, без шанса за свој живот…

Видео во кое совршено е опишан овој процес – научете ја лекцијата навреме:

Quando o cordão não é cortado!!Assistam, vale muito a pena!

Posted by Paulo Lima on Saturday, 13 June 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *