Предизвик: Кој од двајцата мажи е оженет?

Ве предизвикуваме со уште една визуелна и логичка загатка – кој од двајцата мажи е оженет

predizvik-koj-od-dvajcata-mazhi-e-ozhenet-02.jpg

Дали ќе успеете да ја пронајдете трагата што открива кој од двајцата мажи е оженет или што го издава оној кој е сингл?

Ајде да ве видиме… кој маж е оженет, а кој сингл?

predizvik-koj-od-dvajcata-mazhi-e-ozhenet-02.jpg

.

.

.

.

.

.

.

Карминот на чашата го издава оженетиот маж.

predizvik-koj-od-dvajcata-mazhi-e-ozhenet-03.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *