Цел живот го правите погрешно – Како правилно се цеди водата од тестенини?

На колку години сфативте дека цел живот ја цедите водата од тестенините на погрешен начин?

cel-zhivot-go-pravite-pogreshno-kako-pravilno-se-cedi-vodata-od-testenini-1.jpg

Веројатно и вие цел живот ја истурате водата од тенџерето во цедалка, а потоа тестенините ги враќате назад во тенџере… залудно сте губеле време.

На ТикТок може да се научи и нешто паметно како овој трик – како правилно се цеди водата од тестенините?

Наместо да ја префрлате содржината од тенџерето во цедалка, па обратно, само ставете ја цедалката врз тенџерето, прицврстете ги двата сада и превртете за водата да се процеди.

Едноставно, а цел живот речиси сите го прават погрешно…

@real_ensee

tell the truth you didn’t know about this😂 #fyp #foryou #normalpeople #lifehacks

♬ Niagara Street – Ensee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *