Генијални изуми за кои дизајнерите си завршиле одлична работа (фото)

Продавница за бебешки колички каде може да тестирате разни подни површини за тркалцата, копчиња во лифт кои се стискаат со нога – некои луѓе дефинитивно се родени за создавање дизајни кои не знаеме ниту дека ни се потребни

genijalni-izumi-za-koi-dizajnerite-si-zavrshile-odlichna-rabota-foto-01.jpg

Ви се случило ли да видите нешто и да си речете „е, баш ова ми треба мене“, а претходно не ви ни паднало на памет нешто такво?

Дизајнерите се тука за да смислат решенија на проблемите кои не знаеме дека постојат, или знаеме дека постојат и очајно ни е потребно нешто ново.

Во продолжение неколку генијални дизајни:

Сошиено парче ткаенина за бришењето очила од кошула да има смисла

genijalni-izumi-za-koi-dizajnerite-si-zavrshile-odlichna-rabota-foto-03.jpg

Клупи на кои може да се промени насоката на потпирачот за сами да изберете поглед

genijalni-izumi-za-koi-dizajnerite-si-zavrshile-odlichna-rabota-foto-04.jpg

Копчиња за лифт кои може да се притиснат со нога

genijalni-izumi-za-koi-dizajnerite-si-zavrshile-odlichna-rabota-foto-05.jpg

Камуфлирани штекери

genijalni-izumi-za-koi-dizajnerite-si-zavrshile-odlichna-rabota-foto-06.jpg

Чадор кој ги прикажува скриените шари кога ќе наврне

genijalni-izumi-za-koi-dizajnerite-si-zavrshile-odlichna-rabota-foto-07.jpg

Апарат за печење лепчиња со стакло од страната за да гледате колку ви е испечено

genijalni-izumi-za-koi-dizajnerite-si-zavrshile-odlichna-rabota-foto-08.jpg

Корпи во две бои – за оние кои сакаат помош од продавач и за оние кои сакаат сами да си пазарат

genijalni-izumi-za-koi-dizajnerite-si-zavrshile-odlichna-rabota-foto-09.jpg

Во продавница за бебешки колички има различни подови за да ги тестирате производите на секаква површина

genijalni-izumi-za-koi-dizajnerite-si-zavrshile-odlichna-rabota-foto-02.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *