Трик кој ќе ве спаси: Како лесно да го отстраните песокот од стапалата на плажа?

Мајка открива лесен трик со кој за неколку секунди ќе го отстраните залепениот песок на стапалата на децата или вашите – ќе посакате да го знаевте ова порано.

trik-koj-kje-ve-spasi-kako-lesno-da-go-otstranite-pesokot-od-stapalata-na-plazha-01.jpg

Веројатно многупати сте се мачеле да го исчистите песокот залепен на стапалата пред да легнете на лежалка или да си заминете од плажа.

Ако досега ви се чинело како невозможна мисија, мајка открива трик како да го направите тоа без проблем.

Посебно ќе им се најде на родителите за нозете на децата секогаш да се чисти, без да им предизвикате гребење.

Сè што треба да направите: Наросете бебешка пудра на кожата, протресете со рацете и готово е!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *