8 фото докази дека на некои мажи не им е лесен животот со жена

Животот со жени не е секогаш лесен, а овие мажи имаат фото докази зошто е тоа така.

8-foto-dokazi-deka-na-nekoi-mazhi-ne-im-e-lesen-zhivotot-so-zhena-01.jpg

Мажите на Reddit споделуваат фотки од тоа како изгледа животот со женска личност, независно дали е сестра, девојка или сопруга.

Иако самите се сметаат за совршени и педантни, понекогаш жените знаат да претераат со нередот во бањата, многу од нив знаат да се заборават со уредувањето, а некои мислат дека мажите се тотално неспособни, па им оставаат упатства за секоја ситница.

Како изгледа секојдневието на мажите кои се жалат од животот со жена:

„Заокружените работи се мои, сѐ друго се женските глупости на сестра ми“.

8-foto-dokazi-deka-na-nekoi-mazhi-ne-im-e-lesen-zhivotot-so-zhena-02.jpg

„Ѝ дозволив на жена ми да ми ја скрати косата. Знаев дека нешто не е во ред кога почна да се смее“.

8-foto-dokazi-deka-na-nekoi-mazhi-ne-im-e-lesen-zhivotot-so-zhena-03.jpg

„Девојка ми сакаше да има растенија во домот, но јас не сакав. Направивме компромис и сега имаме 50 растенија“.

8-foto-dokazi-deka-na-nekoi-mazhi-ne-im-e-lesen-zhivotot-so-zhena-04.jpg

„Жена ми реши да му дозволи на 8-годишниот син да одбере завеса за во бањата“.

8-foto-dokazi-deka-na-nekoi-mazhi-ne-im-e-lesen-zhivotot-so-zhena-05.jpg

„Жена ми ми остави упатство како да си го стоплам и склопам сендвичот за ручек. Мисли дека сум идиот“.

1. Загреј ги колбасите 1.30 минута во микробранова.

2. Стопли го кромидот 1 минута.

3. Стави ги колбасите во исеченото лепче, додади сенф и сос по твој избор и кромид.

8-foto-dokazi-deka-na-nekoi-mazhi-ne-im-e-lesen-zhivotot-so-zhena-06.jpg

„Девојка ми ги враќа скршените лушпи од јајце во пакувањето“.

8-foto-dokazi-deka-na-nekoi-mazhi-ne-im-e-lesen-zhivotot-so-zhena-09.jpg

„Едвај чекав да стигнам дома за оброков, а кога дојдов, сфатив дека жена ми го направила ова од колачи…“

8-foto-dokazi-deka-na-nekoi-mazhi-ne-im-e-lesen-zhivotot-so-zhena-08.jpg

„Сестра ми мисли дека треба вака да го остави бирото кога ќе заврши со играње“.

8-foto-dokazi-deka-na-nekoi-mazhi-ne-im-e-lesen-zhivotot-so-zhena-07.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *