Како ни се менуваат есенските навики со годините, низ илустрации

Есента е можеби најубавото годишно време – не е многу студено, не е многу жешко, а природата е украсена со цела палета бои.

kako-ni-se-menuvaat-esenskite-naviki-so-godinite-niz-ilustracii01.jpg

Сигурно сте забележале дека со текот на времето се менувало и вашето мислење за есента, како и вашите есенски навики.

Во продолжение можете да погледнете неколку забавни илустрации што ја покажуваат оваа промена:

Станувањето наутро станува потешко

kako-ni-se-menuvaat-esenskite-naviki-so-godinite-niz-ilustracii-02.jpg

Кога купувате чевли имате други приоритети

kako-ni-se-menuvaat-esenskite-naviki-so-godinite-niz-ilustracii-03.jpg

Имате друго мислење и за темницата

kako-ni-se-menuvaat-esenskite-naviki-so-godinite-niz-ilustracii-04.jpg

Кога ќе застуди повеќе, нема потреба да ве тераат да носите шапка

kako-ni-se-menuvaat-esenskite-naviki-so-godinite-niz-ilustracii-05.jpg

Повеќе не ви треба временска прогноза

kako-ni-se-menuvaat-esenskite-naviki-so-godinite-niz-ilustracii-06.jpg

Не можете да ги избегнете сите обврски

kako-ni-se-menuvaat-esenskite-naviki-so-godinite-niz-ilustracii-07.jpg

Но, понекогаш, сè уште ги решавате проблемите на истиот начин

kako-ni-se-menuvaat-esenskite-naviki-so-godinite-niz-ilustracii-08.jpg

Чекањето на празниците е сосем поразлично

kako-ni-se-menuvaat-esenskite-naviki-so-godinite-niz-ilustracii-09.jpg

Сепак, некои работи не се менуваат, без разлика колку години имате

kako-ni-se-menuvaat-esenskite-naviki-so-godinite-niz-ilustracii-10.jpg

А, најубавите моменти во есента се кога конечно ќе најдете време само за вас и партнерот

kako-ni-se-menuvaat-esenskite-naviki-so-godinite-niz-ilustracii-11.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *