Плус сајз модел дава сурово искрен приказ на стриите на стомакот по породувањето (фото)

Ешли со прстите прави срце околу стриите на нејзиниот стомак кои се последица од породувањето и го прифаќа телото такво какво што е затоа што тоа ѝ го подарило најголемиот дар во животот.

plus-sajz-model-dava-surovo-iskren-prikaz-na-striite-na-stomakot-po-poroduvanjeto-foto-01.jpg

Плус сајз моделот Ешли Греам дефинитивно ги менува работите во светот на модата.

Оваа 32-годишна мајка изгледа прекрасно и е самоуверена отворено да говори за сите промени кои се случуваат на нејзиното тело.

View this post on Instagram

my fam🤍🤍🤍🤍🤍🤍

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Во едно неодамнешно видео таа покажа како изгледаат стриите на нејзиниот стомак по породувањето:

View this post on Instagram

💛🧡❤️💚💙💜

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *