Со кој памет? – Маж сакал да киднапира 4 годишно девојче од ресторан (видео)

Шокантна снимка од Јужна Африка – маж се обиде да киднапира 4 годишно девојче од ресторан.

so-koj-pamet-sakal-da-kidnapira-4-godisno-devojce-od-restoran-01.jpg

Тој прескокна преку оградата и сакаше да го грабне девојчето кое седи на маса со својата мајка.

Мајчински инстинкт – мајката веднаш рипна и изреагира во истата секунда, а среќна околност, што се нашле и добри луѓе на соседните маси кои го спречија киднапирањето.

24 годишниот киднапер бил приведен истиот ден.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *