Авион-кафулињата се утеха за сите кои очајно чекаат летовите да се вратат во нормала (фото)

Додека милиони луѓе низ светот се „заглавени“ дома и никако не можат да се качат во авион поради ситуацијата и затворените граници, на некој му текнала одлична бизнис идеја.

avion-kafulinjata-se-uteha-za-site-koi-ocajno-cekaat-da-se-otvorat-aerodromite-01_resize.jpg

Авион-кафулињата се најновиот тренд во Тајланд.

Во нив се седи на авионски седишта, служат стјуардеси и се јаде исклучиво храна како во мени во авион.

avion-kafulinjata-se-uteha-za-site-koi-ocajno-cekaat-da-se-otvorat-aerodromite-02_resize.jpg
avion-kafulinjata-se-uteha-za-site-koi-ocajno-cekaat-da-se-otvorat-aerodromite-03_resize.jpg

Дури имате можност и да седите во прва класа, ако до сега сте биле научени само на економски летови.

avion-kafulinjata-se-uteha-za-site-koi-ocajno-cekaat-da-se-otvorat-aerodromite-04_resize.jpg

Како изгледа искуството кое моментално е утеха за сите пропуштени летови:

avion-kafulinjata-se-uteha-za-site-koi-ocajno-cekaat-da-se-otvorat-aerodromite-05_resize.jpg
avion-kafulinjata-se-uteha-za-site-koi-ocajno-cekaat-da-se-otvorat-aerodromite-06_resize.jpg
avion-kafulinjata-se-uteha-za-site-koi-ocajno-cekaat-da-se-otvorat-aerodromite-07_resize.jpg
avion-kafulinjata-se-uteha-za-site-koi-ocajno-cekaat-da-se-otvorat-aerodromite-08_resize.jpg
avion-kafulinjata-se-uteha-za-site-koi-ocajno-cekaat-da-se-otvorat-aerodromite-09_resize.jpg
avion-kafulinjata-se-uteha-za-site-koi-ocajno-cekaat-da-se-otvorat-aerodromite-10_resize.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *