Што прават успешните луѓе 10 минути пред крај на работното време?

Што правите вие, а што прават успешните луѓе во последните 10-15 минути од работното време?

sto-pravat-uspesnite-lugje-10-minuti-pred-kraj-na-rabotnoto-vreme-01.jpg

Дали гледате на часовникот или во една точка без никаква поента? Можеби време е да ги промените навиките.

sto-pravat-uspesnite-lugje-10-minuti-pred-kraj-na-rabotnoto-vreme-2.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *