8 модни катастрофи кои треба да престанеме да ги правиме на плажа

Навистина нема потреба да ги ставите на себе сите тропски модни додатоци што ги имате дома, ниту да се стискате во костим за капење 2 броја помал.

8-modni-katastrofi-koi-treba-da-prestaneme-da-gi-pravime-na-plazha-01.jpg

Летото е при крај и ни преостануваат уште малку топли денови, но со оглед на тоа што сѐ уште може да одиме на плажа добро е да се потсетиме на најголемите модни катастрофи кои можеме да ги направиме на плажа.

Топ 8 модни грешки на плажа:

Носење костим за капење чиј број не ни е соодветен.

8-modni-katastrofi-koi-treba-da-prestaneme-da-gi-pravime-na-plazha-02.jpg

Носење костим за капење кој не прилега на нашето тело и ни ги истакнува маните.

8-modni-katastrofi-koi-treba-da-prestaneme-da-gi-pravime-na-plazha-03.jpg

Носење костим за капење кој наликува на секси долна облека и оддава впечаток дека на плажа одиме за да ловиме потенцијален партнер.

8-modni-katastrofi-koi-treba-da-prestaneme-da-gi-pravime-na-plazha-06.jpg

Шетање со костимот на капење низ градот во кој престојуваме и седење на ручек во ресторан голи.

8-modni-katastrofi-koi-treba-da-prestaneme-da-gi-pravime-na-plazha-07.jpg

Ставање премногу накит и модни додатоци за на плажа.

8-modni-katastrofi-koi-treba-da-prestaneme-da-gi-pravime-na-plazha-08.jpg

Претерување со тропските детали

8-modni-katastrofi-koi-treba-da-prestaneme-da-gi-pravime-na-plazha-09.jpg

Носење високи потпетици со костим за капење.

8-modni-katastrofi-koi-treba-da-prestaneme-da-gi-pravime-na-plazha-10.jpg

Носење долна облека наместо бикини.

8-modni-katastrofi-koi-treba-da-prestaneme-da-gi-pravime-na-plazha-11.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *