12 луѓе со специјален шарм поради уникатните генетски карактеристики

Oд жена со половина руса, половина кафеава до луѓе со уникатни зеници и дланки… Кога природата им дава на некои луѓе специјален шарм.

13-lugje-so-specijalen-sharm-poradi-unikatni-genetski-karakteristiki-01.jpg

Секоја личност е уникатна на свој начин, но некои луѓе дефинтивно се истакнувааат со своите генетски карактеристики и не можете да не ги забележите.

Луѓе на кои природата им дала специјален шарм:

Жена со половина руса коса, половина кафеава

13-lugje-so-specijalen-sharm-poradi-unikatni-genetski-karakteristiki-02.jpg

Жена со витилиго која била исмевана, па за инает почнала да става шминка како шарките на крава

13-lugje-so-specijalen-sharm-poradi-unikatni-genetski-karakteristiki-03.jpg

Коса со природни руси прамени

13-lugje-so-specijalen-sharm-poradi-unikatni-genetski-karakteristiki-04.jpg

Рака со само 3 зглобови кај прстите

13-lugje-so-specijalen-sharm-poradi-unikatni-genetski-karakteristiki-05.jpg

Мазни прсти без отпечатоци

13-lugje-so-specijalen-sharm-poradi-unikatni-genetski-karakteristiki-06.jpg

Дланки со само една линија на нив

13-lugje-so-specijalen-sharm-poradi-unikatni-genetski-karakteristiki-07.jpg

Дланка со само 4 прсти

13-lugje-so-specijalen-sharm-poradi-unikatni-genetski-karakteristiki-08.jpg

Куче со хетерохромија и жена со билатерален колобом

13-lugje-so-specijalen-sharm-poradi-unikatni-genetski-karakteristiki-10.jpeg

Полиоза (светли прамени поради недостиг од пигмент)

13-lugje-so-specijalen-sharm-poradi-unikatni-genetski-karakteristiki-11.jpg

Уникатни зеници

13-lugje-so-specijalen-sharm-poradi-unikatni-genetski-karakteristiki-12.jpg

Бел прамен плус неверојатно светло сини очи

13-lugje-so-specijalen-sharm-poradi-unikatni-genetski-karakteristiki-13.jpg

Половина трепки бели, поради витилиго

13-lugje-so-specijalen-sharm-poradi-unikatni-genetski-karakteristiki-14.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *