Салма Хајек непрепознатлива игра карти, Џејсон Момоа во влечки: Фото докази дека и ѕвездите се само обични луѓе

Тие честопати лежерно си се шетаат како за „по дома“ и изгледаат и се однесуваат сосема поинаку отколку на црвениот тепих.

salma-hajek-neprepoznatliva-igra-karti-djejson-momoa-vo-vlechki-foto-dokazi-deka-i-dzvezdite-se-samo-obichni-lugje-01.jpg

И тие одат на пазарување во продавница, полнат гориво, имаат денови со лош стајлинг… Ѕвездите се само „обични“ луѓе во секојдневието.

Ѕвездите во сосема нормални ситуации од секојдневието:

Кајли Џенер

salma-hajek-neprepoznatliva-igra-karti-djejson-momoa-vo-vlechki-foto-dokazi-deka-i-dzvezdite-se-samo-obichni-lugje-21.jpg

Хејли Бибер

salma-hajek-neprepoznatliva-igra-karti-djejson-momoa-vo-vlechki-foto-dokazi-deka-i-dzvezdite-se-samo-obichni-lugje-04.jpg

Кејт Мара

salma-hajek-neprepoznatliva-igra-karti-djejson-momoa-vo-vlechki-foto-dokazi-deka-i-dzvezdite-se-samo-obichni-lugje-13.jpg

Наоми Вотс

salma-hajek-neprepoznatliva-igra-karti-djejson-momoa-vo-vlechki-foto-dokazi-deka-i-dzvezdite-se-samo-obichni-lugje-15.jpg

Салма Хајек

salma-hajek-neprepoznatliva-igra-karti-djejson-momoa-vo-vlechki-foto-dokazi-deka-i-dzvezdite-se-samo-obichni-lugje-19.jpg

Криси Тајген

salma-hajek-neprepoznatliva-igra-karti-djejson-momoa-vo-vlechki-foto-dokazi-deka-i-dzvezdite-se-samo-obichni-lugje-03.jpg

Рис Витерспун

salma-hajek-neprepoznatliva-igra-karti-djejson-momoa-vo-vlechki-foto-dokazi-deka-i-dzvezdite-se-samo-obichni-lugje-18.jpg

Кајли Куоко

salma-hajek-neprepoznatliva-igra-karti-djejson-momoa-vo-vlechki-foto-dokazi-deka-i-dzvezdite-se-samo-obichni-lugje-12.jpg

Кејт Мидлтон и принцот Вилијам

salma-hajek-neprepoznatliva-igra-karti-djejson-momoa-vo-vlechki-foto-dokazi-deka-i-dzvezdite-se-samo-obichni-lugje-17.jpg

Џенифер Гарнер

salma-hajek-neprepoznatliva-igra-karti-djejson-momoa-vo-vlechki-foto-dokazi-deka-i-dzvezdite-se-samo-obichni-lugje-08.jpg

Џон Леџенд

salma-hajek-neprepoznatliva-igra-karti-djejson-momoa-vo-vlechki-foto-dokazi-deka-i-dzvezdite-se-samo-obichni-lugje-10.jpg

Џастин Тероу

salma-hajek-neprepoznatliva-igra-karti-djejson-momoa-vo-vlechki-foto-dokazi-deka-i-dzvezdite-se-samo-obichni-lugje-11.jpg

Алесандра Амброзио

salma-hajek-neprepoznatliva-igra-karti-djejson-momoa-vo-vlechki-foto-dokazi-deka-i-dzvezdite-se-samo-obichni-lugje-02.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *