Забавно астро ќоше: „Рушење“ стереотипи за хороскопските знаци

Не сите Ваги обожаваат шопинг, не сите Скорпии се одмаздољубиви – уриваме стереотипи за хороскопските знаци.

zabavno-astro-kjoshe-rushenje-stereotipi-za-horoskopskite-znaci-00.jpg

Секој знак си има свои карактеристики, но не значи и дека секој човек роден во тој знак по дифолт ги поседува сите.

И помеѓу истите хороскопски знаи постојат разлики кои се спротивност на стереотипите во кои сите веруваат.

Забавно астро ќоше – погодено ли ви е?

zabavno-astro-kjoshe-rushenje-stereotipi-za-horoskopskite-znaci-02.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *