„Бременоста ми беше најлошото искуство во животот“: Искрени изјави на 6 познати дами

Ким Кардашијан: „За мене бременоста беше најлошото искуство во мојот живот. Не уживав во ниту еден миг и не разбирам кому му се допаѓа тоа. Постојано се чувствував неудобно во својата кожа.“

bremenosta-mi-beshe-najloshoto-iskustvo-vo-zhivotot-iskreni-izjavi-na-6-poznati-dami-01.jpg

Бременоста се претставува како нешто магично, но некои познати дами отворено говорат дека реалноста е малку поинаква.

Тие велат дека не уживале во тој период од нивниот живот:

Ким Кардашијан

„За мене бременоста беше најлошото искуство во мојот живот. Не уживав во ниту еден миг и не разбирам кому му се допаѓа тоа. Постојано се чувствував неудобно во својата кожа. Тешко ми е да објаснам, не се чувствував секси, бев ранлива и сметав дека сум огромна.“

bremenosta-mi-beshe-najloshoto-iskustvo-vo-zhivotot-iskreni-izjavi-na-6-poznati-dami-02.jpg

Гвинет Палтроу

„Мојата мајка обожаваше да биде бремена, тогаш се чувствуваше жива и убава, но јас не, мене ми беше лошо цело време.“

bremenosta-mi-beshe-najloshoto-iskustvo-vo-zhivotot-iskreni-izjavi-na-6-poznati-dami-03.jpg

Серена Вилијамс

„Мојата бременоста започна со низа сериозни компликации што едвај преживеав. Кога се вратив дома по породувањето лежев во кревет месец и половина за да закрепнам.“

bremenosta-mi-beshe-najloshoto-iskustvo-vo-zhivotot-iskreni-izjavi-na-6-poznati-dami-04.jpg

Мараја Кери

„Дали мислите дека можев да му дозволам на Ник да ме гледа таква?“, изјави Мараја и откри дека во последните месеци од бременоста не се соблекувала пред таткото на нејзините деца.

bremenosta-mi-beshe-najloshoto-iskustvo-vo-zhivotot-iskreni-izjavi-na-6-poznati-dami-05.jpg

Клои Кардашијан

„Првите 3 месеци се најлоши. Дури и кога уште не знаете дека сте трудни, веќе ви е многу неудобно.“

bremenosta-mi-beshe-najloshoto-iskustvo-vo-zhivotot-iskreni-izjavi-na-6-poznati-dami-06.jpg

Ен Хатавеј

„Мислам дека сите се срамат да дискутираат за фактот дека не се среќни сите мигови од бременоста, многу од нив се болни. Жените страдаат и тоа сами.“

bremenosta-mi-beshe-najloshoto-iskustvo-vo-zhivotot-iskreni-izjavi-na-6-poznati-dami-07.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *