Приказни за пример: Купил цел камион цвеќе за луѓето во дом за стари лица да си направат свое букетче

Срцето ни се полни кога ќе наидеме на позитивни приказни вредни за споделување.

prikazni-za-primer-kupil-cel-kamion-cveke-za-lugeto-vo-dom-za-stari-lica-da-si-napravat-svoe-buketce-01.jpg

„Минатиот викенд еден господин дојде до моето камионче каде продавам цвеќиња, со брилијантна идеја. Тој сакаше да ги купи сите цвеќиња и ме замоли дали ќе може да паркирам во паркот на еден дом за стари лица за тие да можат да дојдат и да си одберат цвеќе за букет кој ќе си го стават во својата соба. Неверојатно, нели? Рене, вие предизвикавте навистина голема среќа и радост кај овие луѓе. Сите сме благодарни за вашата дарежливост!“

Isn’t this one of the sweetest things you’ve ever seen?!? 👵 🌸👴 My heart is so full from being a part of this amazing…

Posted by Gypsybloomsflowertruck on Thursday, 27 August 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *