Квака што покажува кога е отклучено и уште 14 генијални изуми

Пакување за апчиња со тајмер кој покажува кога последен пат биле отворени. Алатка за отворање на фиоки и врати без да ги допирате. Интерено, зарем не?

kvaka-shto-pokazhuva-koga-e-otklucheno-i-ushte-14-genijalni-izumi-01.jpg

Секогаш бараме начин како да си го олесниме животот, а некои иновации дефинитивно може да ни помогнат во тоа.

Креативните решенија кои некои луѓе ги смислуваат навистина помагаат во секојдневието.

Генијални изуми:

Ресторан има вградено соларни полначи за телефон под масите

kvaka-shto-pokazhuva-koga-e-otklucheno-i-ushte-14-genijalni-izumi-02.jpg

„Вертикален“ маус

kvaka-shto-pokazhuva-koga-e-otklucheno-i-ushte-14-genijalni-izumi-03.jpg

Пакување за апчиња со тајмер кој покажува кога последен пат биле отворени

kvaka-shto-pokazhuva-koga-e-otklucheno-i-ushte-14-genijalni-izumi-04.jpg

Робот курир

kvaka-shto-pokazhuva-koga-e-otklucheno-i-ushte-14-genijalni-izumi-05.jpg

Машини со средство со чистење, поставени во маркети

kvaka-shto-pokazhuva-koga-e-otklucheno-i-ushte-14-genijalni-izumi-06.jpg

Батерија што може да се наполни преку УСБ кабел

kvaka-shto-pokazhuva-koga-e-otklucheno-i-ushte-14-genijalni-izumi-07.jpg

Принтер спакуван во ќесе за лесно вадење од кутијата

kvaka-shto-pokazhuva-koga-e-otklucheno-i-ushte-14-genijalni-izumi-08.jpg

Електрична четка со безжично полнење од паметен телефон

kvaka-shto-pokazhuva-koga-e-otklucheno-i-ushte-14-genijalni-izumi-09.jpg

Светлечка квака која покажува кога вратата е заклучена, а кога не

kvaka-shto-pokazhuva-koga-e-otklucheno-i-ushte-14-genijalni-izumi-10.jpg

Парче микрофибер специјално зашиено за кошулата за бришење на очилата

kvaka-shto-pokazhuva-koga-e-otklucheno-i-ushte-14-genijalni-izumi-11.jpg

Мини модели на шатори во продавница за лесно да процените кој е најсоодветен за вас

kvaka-shto-pokazhuva-koga-e-otklucheno-i-ushte-14-genijalni-izumi-12.jpg

Алатка за отворање на фиоки и врати без да ги допирате

kvaka-shto-pokazhuva-koga-e-otklucheno-i-ushte-14-genijalni-izumi-13.jpg

„Паркинг“ за кучиња

kvaka-shto-pokazhuva-koga-e-otklucheno-i-ushte-14-genijalni-izumi-14.jpg

Одличен дизајн на ќесичка за чај

kvaka-shto-pokazhuva-koga-e-otklucheno-i-ushte-14-genijalni-izumi-15.jpg

Закачалка во соблекувална со симболи за полесно распределување на парчињата облека што ги пробувате

kvaka-shto-pokazhuva-koga-e-otklucheno-i-ushte-14-genijalni-izumi-16.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *