Трикови на убаво фотографираната храна на Инстаграм – колку од нив ќе испробате? (фото)

Колку пати ви се случило да отворите Инстаграм, да видите некоја фотка со храна и инстантно да почувствувате глад, иако не сте гладни? Одговорот се крие во добрата фотка.

10-trikovi-na-ubavo-fotografiranata-hrana-na-instagram-kolku-od-niv-ke-isprobate-foto-01.jpg

Постојат многу трикови кои ќе направат вашите јадења да заблескаат на Инстаграм. Ова се само дел од нив кои може да ги испробате уште денес:

Држете ја храната во раката

Најдете интересна заднина

Излезете надвор и пронајдете убав пејзаж

Покажете го добриот маникир (и насмевка)

Наредете ја храната во слоеви

Фоткајте од птичја перспектива

Покажете ја текстурата одблиску

Загризете во вкусната храна

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *