Во „Пријатели“ го имаше најиритантниот глас и смеење – како звучи Џенис во реалноста?

Меги Вилер е актерката која стои зад Џенис, девојката на Чендлер во „Пријатели“. Препознатлива по нејзиниот иритантен глас и насмевка од која на сите им се креваше косата.

vo-prijateli-go-imase-najiritantniot-glas-i-smeenje-kako-zvuci-jennise-vo-realnosta-01.jpg

Актерката го креирала овој глас и начин на смеење на аудицијата за улогата и веднаш ги воодушевила авторите на серијата.

Непосредно пред оваа аудиција таа била отпуштена од серијата „These friends of mine“ па се одлучила да се ослободи и за среќа овој тест завршил во нејзина корист.

„Ова смеење го смислив затоа што знаев дека Метју Пери е многу забавен и дека ќе ме смее на сетовите. Сметав дека е добро Џенис да има специфичен глас кој ќе предизвика уште поголема забава за време на снимањето“.

А, како звучи Меги во реалноста:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *