Од нив не може да вози, ниту да трча: Жена тврди дека ги има најголемите гради во Велика Британија (фото)

Нејзината зависност е бизарна, а градите дефинитивно не ѝ изгледаат привлечно, но тоа не мисли така.

od-niv-ne-moze-da-vozi-nitu-da-trcha-zena-tvrdi-deka-gi-ima-najgolemite-gradi-vo-velika-britanija-foto-01.jpg

Леа Паркер е 25-годишна девојка која е зависник од пластични операции. Таа постојано прави корекции на себе и сега тврди дека ги има најголемите гради во Велика Британија.

Вели дека поради нив не може да трча, не може да вози автомобил, а навечер мора да спие со перница за трудници, затоа што само така ѝ е удобно во креветот.

Досега имала 5 пластични операции на градите. Три од нив направила во Велика Британија, но откако хирурзите ѝ кажале дека не можат да ѝ направат поголеми гради, наредните две операции ги направила во странство.

od-niv-ne-moze-da-vozi-nitu-da-trcha-zena-tvrdi-deka-gi-ima-najgolemite-gradi-vo-velika-britanija-foto-02.jpg

Првата операција ја направила на 19 години.

Како изгледа денес:

od-niv-ne-moze-da-vozi-nitu-da-trcha-zena-tvrdi-deka-gi-ima-najgolemite-gradi-vo-velika-britanija-foto-06.jpg
od-niv-ne-moze-da-vozi-nitu-da-trcha-zena-tvrdi-deka-gi-ima-najgolemite-gradi-vo-velika-britanija-foto-05.jpg
od-niv-ne-moze-da-vozi-nitu-da-trcha-zena-tvrdi-deka-gi-ima-najgolemite-gradi-vo-velika-britanija-foto-04.jpg
od-niv-ne-moze-da-vozi-nitu-da-trcha-zena-tvrdi-deka-gi-ima-najgolemite-gradi-vo-velika-britanija-foto-03.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *