3 пара чизми кои се „задолжителни“ за есен 2020

Како и во текот на целата година, така и оваа есен, во фокус останува удобноста.

3-para-chizmi-koi-se-zadolzitelni-za-esen-2020-3.jpg

Време е да ги спакувате тенките штикли и непрактични чизмички, бидејќи на модната сцена ќе доминираат следниве 3 модели на чизми:

Удобни каубојки

3-para-chizmi-koi-se-zadolzitelni-za-esen-2020-1.jpg

Набрани чизми до колена

3-para-chizmi-koi-se-zadolzitelni-za-esen-2020-2.jpg

Рамни „grunge“ чизми во стилот на ‘90тите

3-para-chizmi-koi-se-zadolzitelni-za-esen-2020-4.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *