Возбуда, контрола и доверба: 9 секс пози со врзување (18+)

Тука има елементи на доверба, контрола, комуникација и несигурност. На голем дел од мажите и жените везувањето им е секс фантазија.

vozbuda-kontrola-i-doverba-9-seks-pozi-so-vrzuvanje-so-jazhe-18-01.jpg

Ако сте авантуристи и сакате експериментирање, тогаш врзувањето со јаже за време на секс е одлична идеја за вас.

Дури 93% од жените и 96% од мажите имаат фантазија за врзување со јаже при секс, според истражувањето на Џастин Лехмилер, автор на книгата Tell Me What You Want: The Science of Sexual Desire and How It Can Help You Improve Your Sex Life.

На овој начин еден од партнерите ќе ја има доминацијата, а другиот ќе биде препуштен во негови раце. Тука има елементи на доверба, контрола, комуникација и несигурност.

Идеи за секс пози со врзување:

vozbuda-kontrola-i-doverba-9-seks-pozi-so-vrzuvanje-so-jazhe-18-10.jpg
vozbuda-kontrola-i-doverba-9-seks-pozi-so-vrzuvanje-so-jazhe-18-09.jpg
vozbuda-kontrola-i-doverba-9-seks-pozi-so-vrzuvanje-so-jazhe-18-08.jpg
vozbuda-kontrola-i-doverba-9-seks-pozi-so-vrzuvanje-so-jazhe-18-07.jpg
vozbuda-kontrola-i-doverba-9-seks-pozi-so-vrzuvanje-so-jazhe-18-05.jpg
vozbuda-kontrola-i-doverba-9-seks-pozi-so-vrzuvanje-so-jazhe-18-04.jpg
vozbuda-kontrola-i-doverba-9-seks-pozi-so-vrzuvanje-so-jazhe-18-02.jpg
vozbuda-kontrola-i-doverba-9-seks-pozi-so-vrzuvanje-so-jazhe-18-06.jpg
vozbuda-kontrola-i-doverba-9-seks-pozi-so-vrzuvanje-so-jazhe-18-03.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *